Vacuubrand


VacuubrandSa 170 zaposlenika i 50 godina iskustva, VACUUBRAND proizvodi raznovrsne laboratorijske instrumente i vakuum pumpe, mjerače i kontrolore za grubi i fini vakuum. Od samog početka vodili su se idejom da korisnicima ponude laboratorijsku opremu koja zadovoljava najviše standarde kvalitete "Inteligentne pumpe" kako bi olakšali rad u laboratorijima. Projektiraju i proizvode gotovo sve pumpe i kontroler komponente u njihovom vlastitom pogonu u Wertheimu, Njemačka, što im osigurava postojanu kvalitetu proizvoda.
1961: Odjel Nove vakuum tehnologije počinje proizvodnju svoje prve vakuumske pumpe u Wertheimu, Njemačka. Danas, gotovo 50 godina nakon prve BRAND vakuum pumpe, VACUUBRAND nudi najobuhvatniji izbor proizvoda za generiranje, mjerenje i reguliranje vakuuma za grube i fine vakuum aplikacije u laboratorijima.
Tvrtka je prepoznata kao jedan od vodećih proizvođača vakuum pumpi u svijetu.
Kupci širom svijeta prepoznali su kvalitetu njihovih proizvoda. Održavaju i kontinuirano rade na usavršavanju integriranih sustava upravljanja u svim odjelima u skladu s ISO 9001 i ISO 14001. Njihov standard je kvaliteta izvedbe, fokus na kupca, uključenost zaposlenika i ekološka orijentacija. Jamče da vakuum pumpe iz VACUUBRAND-a imaju izvanredne ekonomske prednosti zbog svojih niskih servisnih troškova i natprosječnog vijeka trajanja.
Raznovrsni laboratoriji imaju različite zahtjeve za različitim vakuum sustavima. Zato svojim kupcima nude inovativna rješenja, rješenja po mjeri kupca kako bi im olakšali rad i povećali efikasnost.

Vacuubrand