O nama

Tvrtka Koncul d.o.o. za zastupanje i trgovinu osnovana je 1995. godine.
U samom početku naša djelatnost bila je vezana uglavnom uz prodaju i servis vakuumske opreme, proizvođača Leybold i Vacuubrand, za opremanje medicinskih i industrijskih laboratorija kao i različitih proizvodnih pogona.
Postupno smo širili prodajni program tako da danas našim klijentima možemo ponuditi raznovrsnu tehničku opremu nekolicine renomiranih svjetskih proizvođača uz osiguran servis. Oprema je namijenjena farmaceutskoj, prehrambenoj, avio i automobilskoj industriji, bolnicama, raznovrsnim laboratorijima, proizvođačima solarnih modula, znanstvenim institucijama, geološkim istraživanjima i sl.
Ekskluzivni smo predstavnici tvrtke Thermo Fisher Scientific na području zaštite od ionizirajućeg zračenja.
Jedna od naših specijalnosti je Helium leak detekcija na vakuumskim sistemima koja predstavlja jednu od najkvalitetnijih i najpreciznijih metoda detektiranja propusnosti vakuuma, umjeravanja i kalibracije vakumske opreme.

Članovi smo Hrvatskog vakuumskog društva.


Vizija tvrtke

Potencijalnom kupcu osigurati kvalitetnu informaciju i pomoć pri odabiru opreme, obaviti nabavu opreme po što povoljnijim uvjetima, te osigurati pravovremen i kvalitetan servis.
Zadovoljstvo naših kupaca nam je od izuzetne važnosti.
Kontinuirano raditi na dodatnim osobnim edukacijama kroz stručne seminare kako bi zadržali i unaprijedili kvalitetu usluge na sve zahtjevnijem tržištu.


Servis

Servisne i konzultacijske usluge za čitav prodajni program. U najkraćem mogućem roku uklonit ćemo kvar na vašem uređaju, uz ugradnju originalnih rezervnih dijelova. Savjetovat ćemo Vas oko preventivnog održavanja kako bi produžili radni vijek opreme. Posjedujemo certificirane mjerne instrumente za mjerenje i kalibraciju vakuumskih sistema.