Kurt J. LeskerKurt J. Lesker Leybold Vakuum davnih je godina započeo pionirski posao razvoja vakuumske opreme.
Danas pod nazivom Leybold u mogućnosti su svojim kupcima ponuditi širok asortiman vakuumskih uređaja , standardiziranih i potpuno prilagođenih vakuumskih rješenja, dopunjenih sa vakuumskim priborom i instrumentima.
Sa iskustvom duljim od 162 godine u vakuum tehnologiji, Leybold koristi svoje dugogodišnje poznavanje vakuumske tehnologije kako bi optimizirao proizvodne procese svojih korisnika, a uz to nudi dodatne usluge kao što su servis, edukacija i rezervni dijelovi.
Kroz svoju prodajnu i servisnu mrežu trudi se maksimalno približiti korisniku te je tako stvorio jedan od najvećih lanaca svjetske prodajne mreže. Leybold je među prva tri pružatelja usluga u svijetu na području vakuumske tehnologije koja je vezana između ostalog uz procesnu industriju, analitičke procese, istraživanje i razvoj kao i u tehnologijama tankih filmova (CD-a i DVD-a kao i u proizvodnji optičkog stakla), primjena u metalurgiji , ali i na tehnološki zahtjevnim procesima proizvodnje mikročipova.
Birajući Leybold proizvod ujedno birate dugogodišnju kvalitetu, rješenje vaših problema na licu mjesta i servisnu podršku.


Kurt J. Lesker